Deze keer weer als vanouds, met drie afstanden van 60, 100 en 150km, waarvan de 150km door Sint Jansklooster. Doe mee en schrijf je voor de tocht van 2020!

Navigatie

40 jaar Fietsturfroute 2021

40 jaar Fietsturfroute Gorredijk in 2021    !!!!!

Het corona virus grijpt enorm om zich heen. Wij hebben daarom het besluit genomen de Fietsturfroute Gorredijk niet door te laten gaan en de 40e editie in 2021 te laten plaats vinden.

Aan de voorinschrijvers is het inschrijfgeld teruggestort.


Voor de 40e editie brengen we de “oude routes” van een aantal jaren geleden weer terug en stappen we daarvoor af van de lussen. Vanuit Gorredijk kunnen deelnemers dan kiezen tussen de afstanden 60 km, 100 km of 150 km .

Deze prachtige fietstocht komt langs de mooiste plekjes in Zuidoost Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

De Start- finish zijn in de kantine van het sportcentrum Kortezwaag en onderweg zijn er verzorgingsposten ingericht.
Na 30 km vind je 1e verzorgingspost bij Bike Totaal Kramer in Appelscha. Kies je voor de 100 km dan is er een 2e verzorgingspost
in de buurt van het prachtige De Eese. Voor de deelnemers op de 150 km is er daarnaast nog een verzorgingspost in Sint Jansklooster.

Kortom we willen jullie laten genieten van het mooie landschap door het organiseren van een prachtige tocht. De NTFU beloont tochten die de organisatie zeer goed op orde hebben met het keurmerk “Extra goed geregeld” Dit hebben wij vorig jaar kunnen realiseren. Wij steven ernaar deze beoordeling ook dit jaar weer  te behalen. 

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws!


Hoofsponsoren

Dankzij onze hoofdsponsoren kunnen wij elk jaar de Fietsturfroute Gorredijk organiseren.


Sponsoren

Ook deze sponsoren maken de organisatie van de Fietsturfroute Gorredijk mogelijk.